Profit.ro
Publicat acum 137 zile

ULTIMA ORĂ DOCUMENT O nouă prelungire a limitării adaosului comercial la alimentele de bază, pe masa Guvernului

Factor Manipulare: --
  • Guvernul a inclus în proiectul de lege privind abilitarea sa măsura de prelungire a plafonării adaosului comercial la alimentele de bază, care ar putea înceta de la 1 iulie 2024.
  • Ordonanța de urgență aprobată la 31 ianuarie 2024 vizează combaterea creșterii prețurilor la produse agricole și alimentare, având ca scop sprijinirea consumatorilor.
  • Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, susține prelungirea măsurii de plafonare, dar decizia finală trebuie să fie acceptată de coaliția guvernamentală și de premierul Bolojan.
  • Plafonarea adaosului comercial nu afectează semnificativ veniturile bugetului de stat, spre deosebire de plafonarea prețurilor la energie, care necesită compensații bugetare.
7 articole

Ziare.com
Publicat acum 56 zile
Bolojan a refuzat încă o propunere PSD. Preţurile la alimentele de bază nu vor mai fi plafonate SURSE
Sursă: Ziare.com

Bolojan a refuzat încă o propunere PSD. Preţurile la alimentele de bază nu vor mai fi plafonate SURSE

10 articole similare
Premierul Ilie Bolojan a refuzat solicitarea PSD de a prelungi plafonarea prețurilor la alimentele de bază după 30 septembrie 2025. Ministerul Agriculturii a propus menținerea plafonării pentru a prev...
Bias
70% Obiectiv 30% Subiectiv
Orientare
Pro-UE, Social-democrat, Progresist social, Instituționalist
Romania TV
Publicat acum 134 zile
Guvernul prelungește plafonarea prețurilor la alimente de bază. Florin Barbu: Vom proteja puterea de cumpărare a românilor cu venituri mici și medii
Sursă: Romania TV

Guvernul prelungește plafonarea prețurilor la alimente de bază. Florin Barbu: Vom proteja puterea de cumpărare a românilor cu venituri mici și medii

10 articole similare
Guvernul României a aprobat prelungirea plafonării adaosului comercial pentru alimentele de bază până la 30 septembrie 2025, pentru a proteja puterea de cumpărare a românilor cu venituri mici și medii...
Bias
70% Obiectiv 30% Subiectiv
Orientare
Dreapta